– MARLENKA® MÉZES FAHÉJAS GOLYÓ – régi örményi családi recept alapján készítik a legmagasabb minőségű alapanyagokból, tartósítószerek és mesterséges színek használata nélkül.
– Kivételes minőségének és kivételes szavatossági idejének köszönhetően a Cseh Köztársaság Mezőgazdasági Minisztériuma a KLASA nemzeti minőségi jelzést kapta.
– Szlovákia és Csehország után 2019-ben a Marlenka Magyarországon is Superbrands díjas lett.
– A termék GMO mentes.
– Védőgázas csomagolásban.
– Tárolás 2-24°C fokon.
– Könnyű zsírtartalmú édesipari termék (14, 7%)
Összetevők:
Cukrozott sűrített tej kakaóval (tej, cukor, glükózszirup, alacsony zsírtartalmú kakaó), margarin [pálmaolaj, repceolaj, víz, hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, napraforgó lecitin), só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma], dúsított búzaliszt (búzaliszt, vas-fumarát, niacin, B1-vitamin, B2-vitamin, folsav), cukor, tojás melange, repceolaj, méz 3, 5%, víz, dió 1, 6%, cukormáz [cukor, növényi zsír (pálmamagolaj, pálma- és sheaolaj); sovány tejpor, tejsavópor, emulgeálószer (szója lecitin, poliglicerin-poliricinoleát), vanília aroma], fahéj 0, 4%, karamellizált cukorszirup, kelesztőanyag (nátrium-hidrogén-karbonát), természetes dió aroma, …. cukor (cukor, búzakeményítő, pálmaolaj), tojáskeverék, szárított tojássárgája és tojásfehérje, leveles tészta [búzakeményítő, repceolaj, pálmaolaj, szárított tojás melange, kukoricakeményítő, glükózszirup, szárított tojásfehérje, kelesztőanyagok (nátrium-dihidrogén-foszfát, nátrium-bikarbonát), tejfehérje, só], ecet, aroma (etilvanilin), tojássárgája [tojássárgája, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], természetes vanília aroma.
Tápérték 100g termékben:
Energia:…………..1713 kj / 409 kcal
Zsír:…………………………………….21g
Amelyből telített zsírsavak:……13g
Szénhidrát:…………………………..49g
Amelyből cukrok:…………………38g
Fehérje:………………………………6, 2g
Só:……………………………………0, 55g